jueves, 24 de marzo de 2011

Descripció del centre


El Pràcticum II l'estic realitzant a un Institut d'Educació Secundària i Batxillerat, situat a Callosa de Segura, un poble de la província d’Alacant.

Es tracta d’un centre que fa pocs anys ha començat a rebre alumnat d’ESO, ja que anteriorment era un centre d’FP. Primerament van incorporar el 2n cicle d’ESO i els Batxillerats i, fa uns 3 anys van ampliar-lo per que poguessin implantar també el 1r cicle d’Educació Secundària. Així, podem dir que es tracta “d’un institut de nova creació” en quant a l’ESO respecta.

És un centre petit, que atén uns 350 alumnes (sense comptar els Cicles Formatius) pertanyent a famílies treballadores de classe mitjana-baixa i amb un índex creixent d’immigració (nord d’Àfrica i Amèrica del Sud).

Podem dir que és un centre tranquil, on es treballa amb un ambient agradable i que disposa de materials i recursos òptims per a una educació de qualitat. Així, podem dir que el centre està molt ben dotat tant a nivell de materials i instal•lacions, com de recursos humans i professorat.

Pel que fa a aquest grup (els professors), cal esmentar que són majoritàriament definitius, relativament joves i amb ganes de treballar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario